Разработваме

Zentiva

Като разширяваме научноизследователската и развойната си дейност, подкрепяме иновации в търсене нови начини да предоставяме висококачествени и достъпни лекарства. В международния си екип сме привлекли учени от промишлеността и преподаватели от университети от цяла Европа.

Експертите ни използват водещи научни познания и най-модерното оборудване в производственото ни съоръжение от световна класа в Прага. След изтичането на даден патент, активно използваме иновациите и разширяваме портфолиото си от лекарствени средства.

Готови сме да стигнем максимално далеч в името на хората, на които помагаме, като разработваме лекарства с висока добавена стойност, утвърдени продукти, които подобряват живота на пациентите и осигуряват пълна подкрепа в техните лечения.


Нашата програма за отворени иновации

Разширяваме набора, от който избираме бъдещите си лекарства с добавена стойност, с директна връзка за изпращане на иновативни предложения.
Имате идеи как да подобрим текущите лекарства? Забелязали сте нужди на пациентите, които не са удовлетворени? Виждате ли възможности за опростяване на административните изисквания и следване на указанията от страна на пациентите? Има толкова много области, в които можем да работим заедно, за да създадем лекарства с добавена стойност за нашите пациенти. Научете повече на адрес https://www.zentiva.com/contact/open-innovation-zentiva.

The Parc

Zentiva е сред основателите на The Parc, изследователска платформа в сферата на фармацията, която предлага програма за следдипломно обучение въз основа на сътрудничеството между партньори от научните среди и промишлеността. Платформата спомага за разрешаването на реални проблеми, свързани с някои от основните предизвикателства на днешния ден, както и за внедряването на резултатите в истински продукти!