Качествени генерични продукти от Zentiva

Zentiva

НИЕ СЕ РАЗВИВАМЕ

Постоянно усъвъешенстваме научноизследователската и развойната си дейност, като едновременно с това ускоряваме иновациите в търсене на нови начини за доставка на висококачествени и достъпни лекарства. В нашият международен екип сме привлекли различни таланти, включително учени и партньори от ключови университети в цяла Европа.

Експертите ни използват наука от световно ниво, съчетавайки я с най-модерното оборудване на производството ни в Прага. Докато ускоряваме растежа след изтичането на даден патент, активно използваме иновациите за да разширим цялостното ни портфолио.

Готови сме да стигнем максимално далеч в името на хората, на които служим, като разработваме лекарства с висока добавена стойност, утвърдени продукти, които подобряват живота на пациентите и осигуряват пълна подкрепа в техните лечения.

Zentiva

НИЕ ДОСТАВЯМЕ

В Zentiva разполагаме с две ключови производства в Прага и Букурещ, които ни дават възможността да достигнем на време до всеки един пациент с помощта на доказаните ни генерични или ОТС брандове. Нашият професионален отпечатък е способността ни за надеждно производство на висококачествени и достъпни лекарства за милионите хора, които обслужваме, доставени на конкурентни цени и с доказано качество.

Нашата производствена мрежа и навременни доставки са от жизненоважно значение за осигуряване на непрекъснатост на здравеопазването за голям брой хора, което в настоящия момент е по-ключово от всякога. Непрекъснато инвестираме в модернизиране и разширяване на производствените си операции, като същевременно оптимизираме процесите, за да подобрим и своята продуктивност

Zentiva

НИЕ СЛУЖИМ

Нашата мисия е фокусирана към това, че здравеопазването трябва да бъде право, а не привилегия. Днес, повече от всякога, хората се нуждаят от лесен и бърз достъп до висококачествени и достъпни лекарства. Горди сме се, че нашето портфолио поддържа активно ежедневните потребности на хората в здравеопазването, като същевременно помага на правителствата в цяла Европа да изградят и поддържат устойчиви здравни системи.

Заставайки рамо до рамо със здравните специалисти, фармацевтите и лицата, вземащи решения в здравната система, ние се чувстваме социално задължени да помогнем за по-ниските разходи за пациентите и подобряване на достъпа до здравни грижи. С постоянното си разрастване на нови пазари, можем да доставяме все повече лекарства, от които хората се нуждаят ежедневно, в Европа и извън нея.

Zentiva

НИЕ СЕ ГРИЖИМ

Zentiva се гордее, че е социално отговорна компания с множество инициативи на глобално и местно ниво, които се фокусират върху хората, партньорите ни и нашата планета. Разрастването на нашата организация носи нови възможности за служителите да реализират напълно своя потенциал, като същевременно с това привличаме и най-добрите таланти към успешния екип за да осигурим устойчиво бъдеще за всички поколения.

Нашата програма PlanetZ се фокусира към увеличаване използването на възобновяема енергия в цялата ни организация и цели да подпомогне създаването на устойчиво бъдеще за всички нас;

Постоянно се стремим да развиваме млади учени и инженери чрез инициативи като The Parc и ORBIS, които свързват талантливите професионалисти заедно с водещи фармацевтични и академични експерти, всички работещи за справяне с едни от най-големите предизвикателства в здравеопазването.

Произходът на Zentiva може да се проследи назад във времето до 15 век

Прочетете повече

Zentiva е третата* най-голяма и бързо разрастваща се компания за генерични продукти в Европа.