Новини от Zentiva

10 юни 2022    /    Новини

в спортната инициатива Business Run се включиха 12 колеги от различни екипи и отдели

Тази година в спортната инициатива Business Run се включиха 12 колеги от различни екипи и отдели, обединени от спортен дух и обща кауза, а по-късно през юни предстои и Bioderma Women's Run. И двете събития имат за цел да подпомогнат проекта „Дневен център – място за игри, мечти и развитие“ на Фондация „За нашите деца“, насочен към деца със специфични потребности и събитието „Пара Киада“ на Сдружение Спортен клуб „Шарк“, което предоставя спорт за деца с увреждания, гръбначни изкривявания и наднормено тегло.

Отборите #Winning, #Learning, #Caring се включиха в щафетата Business Run на 05 юни в Бизнес Парк, а на 25 юни, от 9:00ч., няколко дами ще вземат участие в спортната инициатива - Bioderma Women’s Run.

Отборът #Winning –, беше най-бърз и се класира на 80 място сред всички участвали отбори – общо над 300, поставяйки рекорд спрямо миналогодишното си участие. Можем да поздравим най-бързите колеги!

Благодарим на всички, които с участието си ще подкрепят каузата за по-добро бъдеще за деца със специфични потребности. За да могат малките да мечтаят, да се забавляват и развиват!